Staphorst via Dongen naar volgende ronde KNVB Beker

Foto: Pixabay

Staphorst heeft zich woensdagavond geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB Beker door thuis met 3-1 te winnen van het Brabantse Dongen. Grote man aan de zijde van de thuisploeg was Mike Reuvers, die alle 3 treffers voor zijn rekening nam. Staphorst nam voor rust de leiding en verdubbelde de marge in de tweede helft, maar zag Dongen nog wel de spanning terugbrengen. Mike Reuvers gooide vlak voor tijd het bekerduel op slot.

Staphorst en Dongen maakten er een aantrekkelijk bekerduel van, waarin Mike Reuvers voor rust de 1-0 scoorde. De bezoekers zetten in de slotfase van de eerste helft aan en kregen nogal wat kansen op de gelijkmaker. Deze viel echter niet, waardoor Staphorst met 1-0 leidde in de pauze.

Aansluitingstreffer

Na de pauze was het Mike Reuvers die de blauw-gelen op het juiste spoor zette met de 2-0. Mart van Bree bracht namens Dongen een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer op het scorebord: 2-1. Het slotakkoord was voor de man of the match Mike Reuvers. Met zijn derde treffer besliste hij het bekerduel: 3-1.

Nieuws

menu