Strijd om districtsbeker barst los: d'Olde Veste’54 treft eerst VENO in ‘poule des doods’, FC Meppel voetbalt uit tegen FC Wolvega

Terwijl derdedivisionist Staphorst en de Meppeler hoofdklasser Alcides inmiddels al aan de reguliere voetbalcompetitie zijn begonnen, wacht de regioclubs vanaf de eerste klasse eerst nog drie weekends met districtsbekerwedstrijden.

In het kader van de districtsbeker zijn d'Olde Veste'54 en FC Meppel elkaar al diverse malen tegengekomen. Deze 'clash' staat ditmaal gepland tijdens de tweede speelronde op zaterdag 11 september.

In het kader van de districtsbeker zijn d'Olde Veste'54 en FC Meppel elkaar al diverse malen tegengekomen. Deze 'clash' staat ditmaal gepland tijdens de tweede speelronde op zaterdag 11 september. Foto: Wilbert Bijzitter

Wat betreft de eerste- en tweedeklassers uit Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel geldt poule 19 bij voorbaat al als ‘poule des doods’. Op de eerste zaterdag van september staan hierin meteen aantrekkelijke duels gepland. Niet alleen de gemeentelijke bekerkraker tussen het Steenwijker d’Olde Veste’54 en VENO uit Vollenhove, maar ook de ontmoeting tussen de FC’s uit Wolvega en Meppel spreekt op voorhand tot de verbeelding.

Nieuws

Meest gelezen