Teamcaptain Robin Grit begint met MLTC 1 vol vertrouwen aan competitie: 'We gaan weer voor de top drie'

Voor de tennissers van MLTC gaat de competitie op tweede paasdag van start. Het eerste gemengde team van de Meppeler club legde vorig seizoen beslag op een knappe derde plaats in de hoofdklasse en begint met een uitwedstrijd bij het gepromoveerde Beekhuizen in Velp. Captain Robin Grit (21) vindt het lastig om de kracht van de tegenstander in schatten. Liever kijkt hij naar zijn eigen team, waarin het vertrouwen op een goede klassering groot is: „De doelstelling is een plaats in de top drie.”

Een deel van de selectie van MLTC 1. Van links naar rechts: Mattheo Knoop (coach bij uitwedstrijden), Celine Koets, Lars Bijsterbosch, Vincent Schadee, Robin Grit en Maikel Borg. Annelou Nab, Elysia Pool en Anita Bos (coach bij thuiswedstrijden) ontbreken op deze foto.

Een deel van de selectie van MLTC 1. Van links naar rechts: Mattheo Knoop (coach bij uitwedstrijden), Celine Koets, Lars Bijsterbosch, Vincent Schadee, Robin Grit en Maikel Borg. Annelou Nab, Elysia Pool en Anita Bos (coach bij thuiswedstrijden) ontbreken op deze foto. Foto: Leo de Harder

De hoofdmacht van MLTC is intact gebleven. Naast Robin Grit maken Annelou Nab, Celine Koets, Elysia Pool, Maikel Borg en Lars Bijsterbosch deel uit van de ploeg, waarvan de coaching evenals afgelopen jaar in handen is van Anita Bos. Daarnaast is in de persoon van Vincent Schadee een extra speler aan het team toegevoegd.