Trainer Eddy Zwijnenberg verlaat SC Rouveen na dit voetbalseizoen

Hoofdtrainer Eddy Zwijnenberg verlaat SC Rouveen na het voetbalseizoen 2021-2022. Foto: Harm Hoeve

SC Rouveen neemt aan het eind van het voetbalseizoen 2021-2022 afscheid van trainer Eddy Zwijnenberg. Na een grondige evaluatie hebben de oefenmeester en de zaterdagderdeklasser besloten om na dit seizoen hun samenwerking te beëindigen.

Na enkele roerige jaren op trainersgebied bij SC Rouveen kwam Eddy Zwijnenberg in het seizoen 2018-2019 bij de club binnen, als de man die rust en orde zou brengen. In combinatie met een goede selectie waren er voor de groen-witten al in het eerste jaar kansen op een promotie, maar moest op de laatste dag van de nacompetitie worden geconcludeerd dat het nét niet was gelukt.

Niet eenvoudig

Ook in de jaren erna presteerden de Rouveners behoorlijk, ondanks het feit dat enkele talenten de club hadden verlaten voor een nieuwe uitdaging. Eddy Zwijnenberg wist hierbij de selectie toch te motiveren, en SC Rouveen bleef meestrijden om de bovenste plaatsen. De afgelopen periode was bepaald niet eenvoudig door de constante belemmeringen die het coronavirus met zich meebracht, maar de trainingen werden vol overgave met de groep afgewerkt.

Ook in dit 4de seizoen onder leiding van Zwijnenberg is SC Rouveen weer goed begonnen, met de huidige 2de plaats als voorlopige beloning. Hoewel de club en de spelersgroep nog steeds erg content zijn met de huidige hoofdtrainer, moet in deze periode van het jaar traditiegetrouw beslist worden over een eventuele contractverlenging. In goed overleg is gezamenlijk besloten dat na dit voetbalseizoen de samenwerking ophoudt.

Nieuws

Meest gelezen