VHK gaat ook ná dit voetbalseizoen verder met Manuel Schilder als oefenmeester

Manuel Schilder (rechts) was aanvankelijk aangesteld als interim-trainer van VHK, maar hij heeft in korte tijd een dermate goede indruk achtergelaten bij de club dat hij een verlengd verblijf heeft afgedwongen. Foto: VHK

Manuel Schilder staat ook volgend voetbalseizoen voor de spelersgroep van VHK. Zowel de technische commissie als de spelersgroep van de huidige derdeklasser uit Sint Jansklooster heeft haar vertrouwen uitgesproken in de Zwolse oefenmeester.

Als opvolger van de plotsklaps opgestapte Edwin Duim ging de 43-jarige Schilder enkele weken geleden aan de slag op sportpark Monnikenmolen. In eerste instantie kwam VHK met deze ex-trainer van FC Meppel, VSW en Rohda Raalte overeen dat hij het huidige seizoen op interim-basis zou afmaken. Om die reden sprak de technische commissie van VHK in de afgelopen periode eveneens met andere sollicitanten, over de trainersvacature voor volgend seizoen. In de korte periode dat Schilder voor de groep staat, heeft hij echter al een verlengd verblijf afgedwongen.

Nieuws

menu