Vriendschappelijk voetbalduel op Het Noorderslag: 'oud' Staphorst tegen 'oud' PEC Zwolle

Voorzitter Benny Miggels van vv Staphorst is vrijdagavond ongetwijfeld present op sportpark Het Noorderslag. Foto: Leo de Harder

Op sportpark Het Noorderslag wordt vrijdagavond een op voorhand leuke en vriendschappelijke voetbalwedstrijd gespeeld tussen ‘oud’ Staphorst en ‘oud’ PEC Zwolle.

‘Oud’ PEC komt normaliter in actie bij regionale amateurverenigingen middels een wedstrijd voor een goed doel of in het kader van een speciale gebeurtenis. Het is echter al weer ruim 15 maanden geleden dat het Zwolse team voor het laatst een wedstrijd heeft kunnen spelen, dus het is sowieso tijd geworden voor een leuke pot voetbal.

Van harte welkom

Door de goede contacten tussen PEC Zwolle en Staphorst vindt deze kameraadschappelijke match vrijdagavond plaats op Het Noorderslag. De aftrap staat gepland om 19.30 uur. Elke voetballiefhebber is - met inachtneming van de coronamaatregelen - van harte welkom om naar deze bijzondere wedstrijd te komen kijken.

De selectie van ‘oud’ Staphorst ziet er in grote lijnen als volgt uit: Kenny van der Sluis, Paul Smid, Menno Hulleman, Harald Hulleman, Emiel Maat, Ewald Koster, Herman de Weert, Edmund Mijnheer, Martin van ’t Ende, Albert Strijker, Lars Röben, Martijn Bakker, Alfred Knoll, Ruben Peltjes, Barry Reijs, Harm Jan Tip, Hermen Hogenkamp en Niklas Hof. Coaches: Popko Schuitema en Dick Vogelzang. Teammanager: Jouk Mussche. Verzorger: Eibert Dunnink.

En ‘oud’ PEC bestaat onder meer uit de volgende spelers: Tom IJzerman, Tjeerd Korf, Gerald van de Belt, Egbert Kragt, Gillian Justiana, Lodewijk de Vries, Ignacio Tuhuteru, Henk van Steeg, Eric-Jan Lijzen, Martijn Jansen, Remco Schol, Hermen Hogenkamp en Niklas Hof.

Nieuws

menu