Wereldtopper Kira Toussaint is kers op de taart bij officiële ingebruikname nieuwe startblokken in Bad Hesselingen

Een uur lang lag wereldtopper Kira Toussaint donderdagavond in het Meppeler zwembad. Ze gaf een clinic aan 45 zwemmers van MZ&PC De Reest. Toussaint meet zich al jarenlang met de internationale zwemelite.

Tijdens haar clinic in Bad Hesselingen liet zwemtopper Kira Toussaint donderdagavond diverse onderdelen de revue passeren. Ook mocht de jeugd van MZ&PC De Reest met haar op de foto.

Tijdens haar clinic in Bad Hesselingen liet zwemtopper Kira Toussaint donderdagavond diverse onderdelen de revue passeren. Ook mocht de jeugd van MZ&PC De Reest met haar op de foto. Foto: Wilbert Bijzitter

Het is geen toeval dat Toussaint naar Meppel kwam, om de nieuwe startblokken officieel in gebruik te nemen. MZ&PC De Reest en Bad Hesselingen timmeren immers flink aan de weg in de zwemwereld. De zwemafdeling bij De Reest zit sterk in de lift en het Meppeler zwembad is een van de best bezochte in het Noorden. Beide partijen sloegen de handen ineen om nieuwe startblokken te realiseren, waardoor het zwemmen in Meppel een extra stimulans krijgt.

Promotie