ZZVV komt voor het eerst in actie tijdens Offerein Voetbaltoernooi. 'Spannend om te kijken waar de ploeg staat na lange periode zonder voetbal'

Doelman Jelle Verburg van ZZVV. Foto: Gerjo Stegeman

ZZVV neemt zaterdag 14 augustus, dinsdag 17 augustus en zaterdag 21 augustus deel aan het Offerein Voetbaltoernooi in Hoogeveen. Dit toernooi wordt voor de negende keer gehouden door de hoofdklassers HZVV en vv Hoogeveen. De wedstrijden worden gespeeld op de accommodaties van beide verenigingen.

ZZVV debuteert op het Offerein Voetbaltoernooi. De zaterdag derdeklasser heeft een talentvolle selectie, aangevuld met enkele ervaren krachten zoals Joël Huiskes, Paul Bos en Jelle Verburg. Spits Dave Padding kwam deze zomer over van Hodo.

Padding speelde in het verleden in de jeugd van FC Emmen en ook bij Hoogeveen zondag. ‘Ook voor de ploeg uit Zuidwolde zal het spannend zijn om te kijken waar men staat na een lange periode zonder wedstrijden. Het sterk bezette toernooi is wat dat betreft een mooie eerste krachtmeting’, vertelt woordvoerder Gerjo Stegeman.

Dalen is de eerste tegenstander

Zaterdag 14 augustus is zondagtweedeklasser Dalen in Hoogeveen de eerste tegenstander. Beide clubs strijden met zes andere deelnemers (LTC, De Weide, DVC Dedemsvaart, HZVV 2, Hoogeveen zaterdag, Achilles 1894) om de Paviljoen Nijstad Cup.

De wedstrijd van ZZVV begint om 18.00 uur. De winnaars van de eerste ronde strijden dinsdagvond 17 augustus verder om plek 1 tot en met 4 en de verliezers om plek 5 tot en met 8. De te spelen wedstrijden worden zaterdag 14 augustus zo snel mogelijk bekendgemaakt. De wedstrijden beginnen om 18.30 uur. Om 20.00 uur strijden de hoofd- en eersteklassers Hoogeveen, HZVV, VKW en Pelikaan S om de AH Offerein Bokaal.

Nieuws

Meest gelezen