Basisschool De Iekmulder in IJhorst is een kindcentrum geworden waar de jeugd van 9.00 tot 18.00 uur welkom is. Belangrijk voor de leefbaarheid van het Reestdorp

IJhorst is een kindcentrum rijker. Van 7.00 uur tot 18.00 uur kunnen alle kinderen uit IJhorst en omgeving voor opvang en onderwijs terecht op Kindcentrum De Iekmulder.

Marian Kleve (Spelerwijs), Arinda Wolting (Het Uilenbos) en Richard Raven (basisschool De Iekmulder) geven aan blij te zijn elkaar gevonden te hebben in de samenwerking en zo deze grote voorziening voor IJhorst en haar omgeving te kunnen bieden.

Marian Kleve (Spelerwijs), Arinda Wolting (Het Uilenbos) en Richard Raven (basisschool De Iekmulder) geven aan blij te zijn elkaar gevonden te hebben in de samenwerking en zo deze grote voorziening voor IJhorst en haar omgeving te kunnen bieden. Foto: Kindcentrum De Iekmulder

Er waren jaren dat de politiek en de bevolking van IJhorst zich ernstig zorgen maakten over het voortbestaan van openbare basisschool De Iekmulder. Zou de dorpsschool overleven? Die tijden lijken voorbij. Er wordt binnenkort weer gebouwd in het Reestdorp en het aantal van 76 kinderen van de school blijft stabiel.

Nieuws

menu