Bed & Breakfast Staphorsterveld in Staphorst beloond met 5 tulpen

De eigenaars Henk, Nicole en dochter Manon. Aangeleverde foto

Bed & Breakfast Staphorsterveld in Staphorst is opnieuw officieel ingedeeld in de klasse van vijf tulpen. Dit is de hoogste klasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. B&B Staphorsterveld ontving de vijf tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Het rapport van de mystery guest is duidelijk: „Een zeer complete B&B met compleet klein, maar fijn ingericht keukentje. Kastruimte is er ook meer dan voldoende. Er is een mooi terras met een keurig aangeplante haag en een laadpaal voor je elektrische fiets. Er zijn veel producten welke direct bij een boer in de omgeving gehaald worden. Ja, dit alles maakt het naast de uiterst vriendelijke en behulpzame gastheer/gastvrouw tot een heel fijne plek, waar geregeld dezelfde gasten terugkomen.”

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 tot en met 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl .

Nieuws

menu