Horecafamilie Eggen gaat uitgaanscentrum Kisteman in Staphorst pachten. De zalen worden gebruikt voor feesten en partijen én ook de discotheek blijft bestaan

De familie Eggen, eigenaar van ‘d Olde Skoele in Rouveen en cateringbedrijf De Patrijs, gaat Uitgaanscentrum Kisteman in Staphorst pachten. De discotheek blijft bestaan, maar de nieuwe uitbaters willen ook inzetten op feesten en partijen. Twee maanden geleden dreigde nog het einde voor de roemruchte discotheek.

Uitgaanscentrum Kisteman in Staphorst: wie is er niet geweest?

Uitgaanscentrum Kisteman in Staphorst: wie is er niet geweest? Foto: Uitgaanscentrum Kisteman

Eigenaren Nick en Egbert Eggen van d’ Olde Skoele en De Patrijs bevestigen het nieuws, net als een van de twee nieuwe eigenaren van Uitgaanscentrum Kisteman, Klaas Engel. Volgens hem is er een contract voor vijf jaar getekend.

Het betekent een grote uitbreiding van de bedrijfsportefeuille van de bekende horecafamilie Eggen, die naast cateringbedrijf De Partrijs ook d’ Olde Skoele runt. Hier vinden veel feesten en partijen plaats en deze locatie, een oude lagere school, vandaar de naam, begint veel te klein te worden. „Uitgaanscentrum Kisteman heeft veel zalen en die willen wij gebruiken voor deze tak van ons bedrijf”, zegt Nick Eggen.

Bedrijfsleider

Nieuws

menu