Recreatie en Toerisme Staphorst gaat verder als Ontdek Staphorst, met een splinternieuw digitaal platform om de kleurrijke gemeenschap op te stuwen in de vaart der volkeren

De Stichting Recreatie en Toerisme Staphorst heet vanaf nu Stichting Ontdek Staphorst. Met de lancering van een digitaal platform Ontdekstaphorst.nl, woensdagavond, is het project dat twee jaar geleden begon, bijna voorbij.

Wethouder Toerisme Herriët Brinkman start het platform Ontdek Staphorst.

Wethouder Toerisme Herriët Brinkman start het platform Ontdek Staphorst. Foto: Jaco Hoeve Fotografie

Ontdekstaphorst.nl is niet alleen en website, het is een platform, waarop zo’n beetje alles wat de kleurrijke Overijsselse gemeente te bieden heeft, samenkomt. „Als je uit Gouda komt en je wilt Staphorst bezoeken, ga je naar de website en weet je wat je kunt ondernemen, welke evenementen er zijn, boek je arrangementen en ga je op pad”, aldus projectleider van Ontdek Staphorst, Jakob Ponstein.

De site heeft verder een evenementenkalender, boekingsmodules, wandel- en fietsroutes, eventueel gekoppeld aan arrangementen die direct te boeken zijn, een webshop, laat ondernemers aan het woord en probeert zo het echte verhaal van Staphorst te vertellen.