Staphorst maakt zich weer op voor het traditionele Nachtvolleybal voor goede doelen

Nachtvolleybal in Staphorst. Archieffoto: Frens Jansen

Ook dit jaar wordt het Nachtvolleybaltoernooi in Staphorst gehouden, met als hoofdsponsor B+ B Personeelsdiensten. Het is inmiddels de 27e keer dat de volleybalteams in actie komen in de sporthal.

Het toernooi begint op vrijdagavond 9 december en gaat door tot zaterdag 10 december, tot vroeg in de ochtend. Regelmatig brengt het toernooi 10.000 euro op. Met behulp van alle sponsoren, deelnemers en niet te vergeten de vele vrijwilligers die al maanden in touw zijn, probeert de organisatie weer een mooi bedrag te verdienen.

De opbrengsten van het toernooi gaan naar drie goede doelen. Het gaat dit jaar om de Stichting Bijzondere Vakantie Staphorst, een wensdag voor bewoners van Philadelphia en een bijdrage voor het Belevingspad in de Boswachterij Staphorst.

De inschrijving is ieder jaar een spannend half uurtje, want binnen deze dertig minuten is alles al vol. Het toernooi is een echte traditie in Staphorst. De nachtelijke competitie wordt gespeeld in twee categorieën: competitieteams en recreanten. De kantine heeft een nieuwe eigenaar en zal voor de innige mens zorgen. De muziek is in handen van Banjo.

Om 23.30 uur verricht notaris Ritsma de trekking van de bekende loterij. Alle prijzen worden gesponsord door het lokale bedrijfsleven. Als het toernooi rond de klok van 6.00 uur is afgelopen, is het ontbijten met het bestuur en de winnende teams.

Nieuws

menu