Mijlpaal: Uitgaanscentrum Kisteman in Staphorst opent zaterdagavond weer de deuren voor de jeugd. De zaak zou op slot gaan, maar Staphorster ondernemers staken daar een stokje voor

Het is een mijlpaal voor Staphorst. Uitgaanscentrum Kisteman opent aanstaande zaterdagavond weer de deuren. En dat terwijl het etablissement eind vorig jaar nog voorgoed op slot zou gaan.

Zoon Nick en vader Egbert Eggen in Uitgaanscentrum Kisteman dat zaterdagavond weer opent.

Zoon Nick en vader Egbert Eggen in Uitgaanscentrum Kisteman dat zaterdagavond weer opent. Foto: Eelco Kuiken

Alle vergunningen van de gemeente Staphorst zijn geregeld, alle aanpassingen die gedaan moesten worden, zijn bijna klaar. Onder leiding van de nieuwe uitbater Nick Eggen legt een team de laatste hand aan wat kleine aanpassingen.

Zaterdag is het weer knallen geblazen in de discotheek. De bekende dj La Fuente wil de tent laten stampen. Bekende singles en albums van deze houseproducer uit Eindhoven zijn: Cada Vez, Funk You, Deep Down Inside, Don’t Stop, Show Me How To Love, Selecta, Shimmy Shaker en Capitol. De online-kaartverkoop gaat als een dolle en alle verschillende ruimtes zijn weer open. Het belooft dan ook een volle bak te worden.

Nieuws

menu