Autorodeo in Rouveen tijdens Koningsdag weer een knallend succes

De auto's werden niet gespaard.

De auto's werden niet gespaard. Foto: Harm Hoeve

In Rouveen viel weer genoeg te beleven tijdens Koningsdag. In de middag was het tijd voor de autorodeo. Ook dit jaar trok het evenement weer veel publiek.
Lees meer over
De Staphorster

Dit jaar was Gerben Talen de speaker. Er waren diverse prijzen te verdelen. De winnaar van de minklasse is Jaron Schra, de winnaar van de lichte klasse is Rafael Compagner en de winnaar van de zware klasse is Mark Schra.

Daarnaast was er dit jaar ook een prijs voor de meest strijdlustige rijder, dit is Ryan Kisteman geworden. De prijs voor de mooiste auto ging dit jaar naar Bart Douma, hij reed in een Ford Granada coupé. De prijs voor de apartste auto ging naar Wesley Spijker met een Wartburg 311 uit 1962.

Feesttent

Na afloop van de autorodeo waren er in de feesttent optredens van Big John en Mama Maffia. Vanaf half 19.30 uur begon het avondprogramma met het Oranjeconcert in de Levensbron te Rouveen. Het Staphorsters mannenkoor zong onder leiding van Johan Bredewout en daarnaast met begeleiding van Arjan en Edith Post op de trompet, Jorrit Woudt op de vleugel en Harm Hoeve op het orgel. Vanaf 21.00 uur was de feesttent geopend voor publiek, DJ Benn verzorgde hiervoor de muziek.