Avondje uit bij een bouw- en woonwarenhuis? Het kan tijdens de Ladies & Men’s Night bij Boer Staphorst

Zo’n 2500 dames struinden in 2017 door het enorme complex om te kopen, te kijken, te proeven en te genieten. Eelco Kuiken

De opvolger van de succesvolle Ladies Night en Mannenavond bij Boer Staphorst komt eraan. Op vrijdagavond 23 september houdt het bouw- en woonwarenhuis een spectaculaire avond uit, genaamd Ladies & Men’s Night. De entree is gratis en de deuren openen om 18.30 uur.
Lees meer over
De Staphorster

Het heeft even geduurd. In 2017 was de laatste Ladies night en de laatste Mannenavond bij Boer Staphorst dateert alweer uit 2016. In 2017 kwamen zo’n 2500 vrouwen een kijkje nemen in het bouw- en woonwarenhuis. Ook de mannenavonden worden doorgaans enorm goed bezocht.

Boer Staphorst is een begrip in de regio. Voorheen was het een echte mannenzaak met bouwmaterialen, klusspullen en ga zomaar door. Dat is al lang niet meer zo. Boer is een woonwarenhuis, waar je alles kan vinden voor in en om het huis, met diverse woonafdelingen. Voor dames is er ook van alles te vinden. Vandaar dat Boer in 2013 startte met de Ladies Night. Een enorm succes.

Mannen en vrouwen

Dit keer is de avond niet alleen voor mannen of vrouwen. Het wordt een gecombineerd evenement waar iedereen zijn of haar ei kwijt kan. De 22.000 m² tellende winkel wordt omgetoverd tot een unieke plek waar lokale ondernemers, winkeliers en bekende merken een breed aanbod aan leuke activiteiten en workshops te bieden hebben. In totaal zijn er deze avond 24 lokale ondernemers te vinden in het pand van Boer Staphorst die hun producten of diensten aanbieden, een demonstratie geven of direct verkopen.

Bezoekers dompelen zichzelf op deze avond onder in een wereld van proeverijen, leuke spellen, spannende competities, winacties, kortingen, demonstraties, trends en allerlei leuke gadgets. Uiteraard zijn er ook food stands aanwezig voor lekkere hapjes en drankjes. Door de diversiteit van de activiteiten belooft het een zeer gezellige avond te worden waar zowel stellen, gezinnen met jongvolwassen kinderen, broers, zussen en natuurlijk vrienden en vriendinnen te vinden zijn.

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.boer-staphorst.nl/ladies-mens-night .

Nieuws

menu