Baantjestrekken tijdens 46ste Zwem4daagse van Reddingsbrigade Staphorst en Zwembad De Broene Eugte

De Zwem4daagse trekt altijd veel bezoekers naar het zwembad. Zwembad Staphorst

In de meivakantie wordt van dinsdag 3 mei tot en met zaterdag 7 mei voor de 46ste keer de Zwem4daagse gehouden in zwembad De Broene ‘Eugte’ in Staphorst. De Zwem4daagse is een initiatief van Reddingsbrigade Staphorst in samenwerking met het zwembad.
Lees meer over
De Staphorster

Bij de Zwem4daagse is het de bedoeling dat je per dag een afstand van 500 meter zwemt. Dit mag in een zwemslag naar keuze en in je eigen tempo. Heb je in vier dagen tijd 2000 meter gezwommen dan ontvang je een fraaie herinneringsmedaille. Het zwemevenement trok in het verleden altijd veel bezoekers.

Het baantjes zwemmen is in het grote 25 meter lange binnenbad, dus weer of geen weer, er kan altijd gezwommen worden. Mocht je in verband met de vakantieperiode niet vier dagen kunnen zwemmen, dan is het ook mogelijk op een dag twee keer 500 meter te zwemmen.

Grote zandbak

Na het verplichte banen zwemmen kan er door de aanwezige kinderen gespeeld worden in het instructiebad of op het buitenterrein van het zwembad waar een skelterbaan is, een hele grote zandbak en diverse speeltoestellen. Buiten de Zwem4daagse om is het zwembad ook geopend voor recreatief zwemmen.

Nieuws

menu