Bedrijven in Staphorst zetten zich op de kaart tijdens Open Bedrijvendag

Marlon Bosman liep in 2018 met haar kinderen bij staalbedrijf Mubo. Ook dit jaar is het bedrijf weer te bezoeken.

Marlon Bosman liep in 2018 met haar kinderen bij staalbedrijf Mubo. Ook dit jaar is het bedrijf weer te bezoeken. Streekredactie / Eelco Kuiken

Een aantal bedrijven, scholen en gemeente Staphorst hebben de handen ineengeslagen om een Open Bedrijvendag in Staphorst te organiseren. Een dag waarop alle bedrijven in Staphorst zichzelf presenteren aan (toekomstige) medewerkers en relaties. De dag staat gepland op zaterdag 12 november.
Lees meer over
De Staphorster

Het wordt een dag waarin de organiserende partijen Staphorst op de kaart willen zetten. Er wordt dan ook ingezet op promotie voor bedrijven in Staphorst, maar ook in de omliggende regio. Bloemert IT, BKS meubelen, Talen tools, Dons en Troost, Mubo Metaal bv, gemeente Staphorst, Prins Mauritsschool en Pieter Zandt Scholengemeenschap zijn de organiserende partijen.

Ook Zzp-bedrijven zijn van harte welkom, er wordt op die dag ook een bedrijvenmarkt georganiseerd, waar alle bedrijven die geen mensen kunnen ontvangen aan kunnen deelnemen.

Meedoen als bedrijf

De Open Bedrijvendag staat gepland op zaterdag 12 november van 9.30 tot 16.00 uur. Bedrijven kunnen zich aanmelden om mee te doen op deze dag via de mail: info@openbedrijvendagstaphorst.nl of via www.openbedrijvendagstaphorst.nl . Er volgt dan op korte termijn een inschrijfformulier met meer informatie.