Bezoek de BoekStartdag in de bibliotheek Staphorst met voorleesmoment van Bart Hoeve en ontvang een speciale BoekStartgroeimeter

BoekStartdag beer poster.

BoekStartdag beer poster. Foto: Bibliotheek Staphorst

Bij de bibliotheek Staphorst vindt op zaterdag 11 juni van 10.00 tot 12.00 uur de BoekStartdag plaats. Tijdens deze dag krijgen de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom. Ook is er om 10.15 uur een voorleesmoment met Bart Hoeve.
Lees meer over
De Staphorster

De bibliotheek roept op om langs te komen en benadrukt hoe belangrijk voorlezen is voor de allerkleinsten. „Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Baby’s kunnen meer dan je denkt. Het is fijn om samen een boekje te bekijken, plaatjes aan te wijzen en te benoemen”, aldus Harmke Smit van de bibliotheek.

„Dit is niet alleen goed voor het contact met je baby: het stimuleert ook de taalontwikkeling. Er wordt voorgelezen en er is een leuke speurtocht. Ook kun je je eigen dierenmaskertje maken. Om 10.15 uur komt Bart Hoeve voorlezen. Kom jij ook?”

Cadeautjes

En als het feest is, dan zijn er ook cadeautjes. „We geven op de BoekStartdag een speciale BoekStartgroeimeter cadeau aan je kindje van 0 tot en met 2 jaar. Ook er is een nieuwe spaarkaart waar je stickers voor kunt sparen voor een mooi cadeau. Kinderen van 0 tot 2 jaar die meteen worden aangemeld voor een gratis lidmaatschap krijgen het BoekStart koffertje cadeau.