Bibliotheek Staphorst start met een Studiekring: 'Laat je niet afschrikken door het woord studie'

Tijdens de Studiekring praten mensen over zelfgekozen onderwerpen. Foto: Bibliotheek

Op zoek naar een leuke uitdaging buitenshuis? Dan heeft de bibliotheek Staphorst misschien wel een leuke optie: een Studiekring.
Lees meer over
De Staphorster

Een studiekring is zeer geschikt voor 50-plussers die weten dat thuis een heerlijk plek is, maar die ook hebben ontdekt dat nieuwe contacten en in gesprek gaan over inhoudelijke actuele onderwerpen het leven kunnen verrijken. Elke eerste dinsdag van de maand van 10.00 tot 11.30 komt de studiekring bij elkaar.

‘Laat je vooral niet afschrikken door het woord studie. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelfgekozen onderwerpen, van eigen ervaring en inzichten’, laat de bibliotheek in een persbericht weten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, eigen hobby’s en interesses.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen gerust eens kennismaken met de Studiekring Staphorst. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 5 juli in de bibliotheek van Staphorst, de vaste plek van de Studiekring. Deelnemers kunnen zich vooraf aanmelden bij Frouwke Schaaf (begeleider Studiekring Staphorst) via f.schaaf@bibliotheekstaphorst.nl of (0522) 46 20 44.

Nieuws

menu