Bijna 100 ondernemers uit de gemeente Staphorst bezoeken de oude bank aan de Bergerslag tijdens 'Noaberschap' avond

De avond van ICC werd goed bezocht door de ondernemers uit de regio.

De avond van ICC werd goed bezocht door de ondernemers uit de regio. Foto: ICC

De Industriële Contact Club Staphorst heeft afgelopen woensdagavond het project Naoberschap op feestelijke wijze afgesloten. Bijna 100 medeondernemers uit de gemeente bezochten de zes ondernemingen in de oude bank aan de Bergerslag.
Lees meer over
De Staphorster

Medeondernemers uit de gemeente kregen een inkijkje in de wereld van De Boer Ingenieursbureau, Gaaf Digital Agency, Harke Administratie en Fiscaal Advies, Mertis, Poortman Makelaars en Sheph Solutions. De bezoekers kregen een informatieve rondleiding waar zij kennis maakten met de expertises van de ondernemers die in het pand gevestigd zijn aan de Bergerslag 1.

Kennis over en door buurbedrijven, iets waar Ondernemend Naoberschap voor stond. Kasper Mussche is bestuurslid van de ICC: „Leuk om hier nu te zijn waar deze ondernemers elkaar gevonden hebben en dat er meerdere onderlinge samenwerkingen zijn ontstaan!”

Trots

Het project heeft diverse bedrijven nader tot elkaar gebracht wat zorgde voor vele mooie samenwerkingen binnen de gemeente, iets waar de Industriële Contact Club trots op mag zijn. De avond werd door woordkunstenaar Willem Gunneman afgesloten middels een interactieve improvisatieshow. De kracht van de Staphorster ondernemers werd hierin op humoristische wijze voorgedragen, die het publiek goed kon waarderen.

De aspecten: er voor elkaar zijn, samenwerkingen binnen de gemeente, elkaar werk gunnen en wederzijds respect kwamen aan bod. Kortom een succesvolle avond met grootse opkomst die in het teken stond van kennis en vertier.