Boer Staphorst zet zich in voor Stichting Kinderen Kankervrij met knuffelkorting tijdens Boer KiKa-weken

Tot 27 augustus zijn het de Boer KiKa-weken bij Boer Staphorst.

Tot 27 augustus zijn het de Boer KiKa-weken bij Boer Staphorst. Foto: Boer Staphorst

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland de diagnose kanker, waarvan gelukkig 81 procent van geneest. Maar dat moet en dat kan beter, vindt ook Boer Staphorst. Zij zijn daarom begonnen met de Boer KiKa-weken. „Samen met onze klanten kunnen we het verschil maken en steunen we onderzoek naar kinderkanker”, zegt Erik Wielink, marketing manager bij Boer.
Lees meer over
De Staphorster

Boer Staphorst heeft een groot aantal KiKa beren ingekocht waarvan de opbrengst volledig naar KiKa gaat. Klanten kunnen vanaf 25 juli één (of meerdere) van deze beren aanschaffen voor 15,- euro per stuk, dit bedrag gaat ook volledig naar KiKa. Een dubbele donatie dus. Koop je een beer, dan krijg je ook nog 15 procent korting op een artikel naar keuze.

Steentje bijdragen

Boer Staphorst laat weten geïnspireerd te zijn geraakt door Roel en Lijsje Veldman, die eerder deze maand meededen aan Giro di Kika. „Afgelopen jaar kwamen wij in contact met de familie Veldman uit Staphorst. Hun oudste dochter Loïs is in 2015 op bijna 3-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Om haar te eren hebben zij meegedaan aan Giro di KiKa en daarmee veel geld opgehaald. We wilden graag een steentje bijdragen aan hun actie, maar deze kwam eigenlijk net iets te vroeg voor ons om een grote actie op touw te zetten”, aldus Wielink. „Toch liet het ons niet los om ons in te zetten voor KiKa en daarom hebben we besloten om in de zomervakantie een actie hieraan te wijden waarin we ons samen met onze klanten kunnen inzetten voor dit goede doel: de KiKa knuffelkorting.”

Speurtocht in de winkel

Tijdens de actieperiode is er ook een leuke speurtocht door de winkel uitgezet voor kinderen. Voltooi je deze speurtocht? Dan ligt er een kleine verrassing op je te wachten. De KiKa knuffelkorting loopt tot 27 augustus, kijk voor meer informatie op www.boer-staphorst.nl/kika-weken . Liever jouw steentje bijdragen aan deze actie op een andere wijze? Dat kan ook. Via de speciale actiepagina kan jij een vrijblijvende donatie doen welke volledig ten gunste komt van KiKa.