CMV Prinses Margriet en Rouveen Kaasspecialiteiten houden een 'Zomeravondconcert'

Het Zomeravondconcert van CMV Prinses Margriet. Foto: Eigen foto

De Christelijke Muziekvereniging Prinses Margriet uit Rouveen-Staphorst en haar hoofdsponsor, Rouveen Kaasspecialiteiten slaan de handen ineen. Na een onderbreking van twee jaar vanwege de pandemie, wordt er dit jaar op zaterdagavond 25 juni weer een Zomeravondconcert gehouden.
Lees meer over
De Staphorster

Het concert op de zaterdagavond begint om 19.30 uur in het Dorpspark in Rouveen, dat grenst aan de Beukenlaan/Schipgravenweg. Het concert is gratis toegankelijk. De insteek van de muziekvereniging en de kaasboer is een laagdrempelig en toegankelijk concert voor iedereen. Een ieder is vrij om rond te lopen, te praten en een hapje of drankje te halen. Het is dus niet het type concert waar iedereen twee uur lang stil op z’n stoel zit zonder wat te zeggen.

Muzikaal programma

Tijdens het concert geven het orkest en de slagwerkgroep van CMV Prinses Margriet acte de présence, maar ook het jeugdorkest en de jeugdslagwerkgroep laten horen wat zij kunnen. In een afwisselend programma worden populaire nummers, rustige melodieën, temperamentvolle liederen en meezingers ten gehore gebracht. Daarnaast zal er muzikale medewerking worden verleend door de gebroeders Roo uit Rouveen door middel van gitaar en zang.

Bij slecht weer wordt het concert afgelast. Dit zal worden gecommuniceerd via de social media kanalen van CMV Prinses Margriet.

Nieuws

menu