CMV Prinses Margriet uit Rouveen-Staphorst huldigt geslaagden

De geslaagde leerlingen van CMV Prinses Margriet. Foto: Aangeleverde foto

In de periode vlak voor de zomervakantie mogen ieder jaar de muziekleerlingen van CMV Prinses Margriet uit Staphorst en Rouveen examen doen. Passend bij het niveau dienen de leerlingen te laten zien dat ze dit niveau beheersen door het spelen van een aantal nummers. Dit jaar zijn er maar liefst zes leden geslaagd.
Lees meer over
De Staphorster

Docenten van het Scala Docentencollectief zijn tijdens de examinering aanwezig om de beoordeling te verzorgen. Deze gediplomeerde musici zagen dat de leden van CMV Prinses Margriet zeer goede prestaties neerzetten. Dit resulteerde dan ook in prachtige cijfers waar de vereniging erg trots op is. CMV Prinses Margriet verwende de geslaagden dan ook met een mooie bloem.

De geslaagden

De volgende leden zijn geslaagd: A-examen: Iris Harink (bugel) en Roos van der Vegt (saxofoon). B-examen: Eva Buitenhuis (saxofoon), Ilze Buitenhuis (bugel), Loïs Kompagnie (saxofoon) en Joske Dunnink (saxofoon, niet op de foto).

Ook een muziekinstrument bespelen? Binnen CMV Prinses Margriet is veel mogelijk. Neem een kijkje op www.cmvprinsesmargriet.nl of informeer via jeugdcoordinator@cmvprinsesmargriet.nl of de social media.

Nieuws

menu