Cantilena uit Staphorst geeft Kerstconcert in de Levensbron in Rouveen uit Staphorst

Cantelina gaat weer beginnen. Cantilena Staphorst

Het reformatorisch gemengd koor en het reformatorisch kinderkoor van Cantilena uit Staphorst geven op vrijdag 16 december een Kerstconcert. De uitvoering van de koren vindt plaats in de Levensbron in Rouveen.
Lees meer over
De Staphorster

Het kinderkoor staat onder leiding van Cor Ploeg, het gemengde koor zingt voor het eerst onder leiding van Harm Hoeve. Verder werken aan deze avond mee: Marco den Toom (orgel), Henk van der Maten (vleugel), Leon Koppelman (panfluit), Corrie Wielink (viool) en Rineke de Wit (sopraan).

Collecte

De toegang van deze avond is gratis; wel wordt er een collecte gehouden voor Stichting Jafet. Deze stichting ondersteunt het zendingsechtpaar Janneke en Fernando Galvaö- Hulst, die werken voor de straatkinderen in Rio de Janeiro, Brazilië.

De avond begint om 19.30 uur, de deuren van kerk aan de Esdoornlaan 3 in Rouveen zijn vanaf 19.00 uur open. Bij de uitgang zal er een collecte gehouden worden ter bestrijding van de onkosten. Deze informatie kunt u ook vinden op de website van Cantilena: www.cantilenastaphorst.nl

Nieuws

menu