Christelijk Mannenkoor Staphorst geeft kerstconcert in Rouveen en Nieuwleusen

Het Christelijk Mannenkoor Staphorst.

Het Christelijk Mannenkoor Staphorst. Jaco Hoeve

Het Christelijk Mannenkoor Staphorst maakt zich op voor een tweetal kerstconcerten in de regio. De eerste vindt plaats in De Levensbron te Rouveen, de week erna is er een uitvoering in De Voorhof in Nieuwleusen. Beide avonden staan onder leiding van Johan Bredewout en bieden een gevarieerd programma met volop ruimte voor samenzang van bekende kerstliederen.
Lees meer over
De Staphorster

In De Levensbron in Rouveen geeft het Christelijk Mannenkoor Staphorst zijn jaarlijkse kerstconcert op zaterdagavond 17 december. Hier werken de musici Henk van der Maten en Marcel van de Ketterij mee. Ze bespelen respectievelijk de vleugel en het orgel. Verder wordt medewerking verleend door de violiste Chloë Elzenaar. Het concert in Rouveen begint om 19.30 uur en vanaf 19.15 uur is er samenzang van kerstliederen.

Op vrijdag 23 december volgt om 20.00 uur het concert in De Voorhof te Nieuwleusen. Dan is er vooraf en tijdens het programma eveneens samenzang van kerstliederen. Ook in Nieuwleusen werkt de violiste Chloë Elzenaar mee. André van Vliet bespeelt de piano en Jorrit Woudt begeleidt het koor en de samenzang op het orgel.

De koor- en samenzang zal tijdens de concerten worden afgewisseld met instrumentale intermezzo’s van de begeleidende musici.