Comité Huttendorp Staphorst overhandigt cheque van 20.000 euro aan Stichting Ontmoeting

Comité Huttendorp Staphorst overhandigt de cheque aan Stichting Ontmoeting. Foto: Huttendorp Staphorst

Een afvaardiging van het comité Huttendorp Staphorst is afgelopen week afgereisd naar Stichting Ontmoeting te Epe voor het overhandigen van de cheque met de opbrengst van het Huttendorp van afgelopen zomer. Ondanks dat alles dit jaar flink duurder was, kon toch het mooie bedrag van 20.000 euro worden aangeboden.
Lees meer over
De Staphorster

De comitéleden werden hartelijk ontvangen door enkele bewoners en personeel en konden aanschuiven voor een heerlijke maaltijd die bereid was door een van de bewoners. Na deze gezellige maaltijd mocht Roel Brakke namens het comité de cheque overhandigen, en kregen de comitéleden een rondleiding door de gebouwen en over het terrein.

Volledig Huttendorp

Ondanks dat alles dit jaar flink duurder was kon toch het mooie bedrag van 20.000 euro worden aangeboden. Dit komt mede doordat dit jaar weer een volledig Huttendorp kon worden georganiseerd, inclusief bezichtiging van het Huttendorp, markt, veiling van het buitenverblijf en de overnachting voor de kinderen van groep 8.

Stichting Ontmoeting is hier erg blij mee en dankbaar voor en heeft er inmiddels een goede bestemming voor gevonden; de tuin bij de woonkamer (die gemaakt is met de opbrengst van vorig jaar) kan hiermee worden ingericht en ook zal hiervan buitenmeubilair worden aangeschaft.

Het comité wil langs deze weg de kinderen, ouders, sponsoren en vrijwilligers hartelijk bedanken voor ieders positieve inzet. Over enkele maanden start het comité alweer met de voorbereidingen voor Huttendorp 2023.

Nieuws

menu