Concert Ça va bien als start van meer cultuur in de Spil Nieuwleusen. 'We zoeken inwoners die deze avond mee willen denken over de programmering'

De Spil in Nieuwleusen. Frens Jansen

De Spil en de bibliotheek in Nieuwleusen willen graag een podium bieden aan cultuurmakers. Het Kulturhus leent zich hier met zijn verschillende zalen goed voor. Van grote optredens in de sporthal tot kleine intieme voorstellingen in de bibliotheek in het nog te ontwikkelen ‘Vestzaktheater’.
Lees meer over
De Staphorster

Tijdens de Week van Alle Kunsten wil De Spil met inwoners de mogelijkheden gaan ontdekken. „We zijn op zoek naar inwoners die deze avond mee willen denken over de programmering. We starten met een prachtig concert van Ça va bien. Je bent ook van harte welkom om alleen het concert te bezoeken”, laat de organisatie weten.

Ça va bien

Ça va bien bestaat uit Sara van den Brink (19) op de harp en Fabiënne Schadee (21) als vocaliste. Ze brengen Nederlandstalige alternatieve pop, waarbij onderwerpen en gevoelens uit het dagelijkse leven centraal staan. Het optreden van Ça va bien vindt plaats in de De Spil Nieuwleusen op woensdag 14 september. Het concert begting om 19.30 uur. Om 20.30 uur gaat de organisatie in gesprek met aanwezigen over de programmering.

Graag aanmelden via www.bibliotheekdalfsen.nl/wak

Nieuws

menu