Dorpsvereniging Munnikenslag Rouveen houdt eerste editie van Vindut op het kerkplein. 'Tweedehands kledingmarkt voor kinderen en volwassenen'

default

Dorpsvereniging Munnikenslag Rouveen houdt op zaterdag 18 maart de eerste editie van Vindut in Rouveen. „Na jaren het succes van de kledingbeurs, zetten we deze activiteit voort in een nieuw jasje. Een markt met (nog nette) tweedehands volwassen-/kinderkleding en speelgoed”, vertelt Miranda Uulders namens de vereniging.
Lees meer over
De Staphorster

Naast de markt is er ruimte voor een kleedjesmarkt voor de kinderen (basisschool) die het leuk vinden om spulletjes te verkopen. Hiervoor is opgave niet nodig. Wie wil kan zaterdag voor 9.30 uur met zijn kleedje en spulletjes naar het kerkplein komen om aan te sluiten. „Er is veel deelname dus kom gezellig struinen naar tweedehands kleding of speelgoed. En vergeet niet om contant geld mee te nemen”, aldus Uulders.

De markt vindt plaats op zaterdag 18 maart en duurt van 9.30 tot 12.30 uur. De markt vindt plaats op het Kerkplein Rouveen. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar een binnen locatie. Kijk voor meer info op de sociale media van de dorpsvereniging of bezoek www.munnikenslag.nl .

Nieuws

menu