Eindelijk weer genieten van het oude blik. Na twee jaar afstel houdt dorpsvereniging Munnikenslag uit Rouveen weer de traditionele Oldtimerrit

Genieten van de oude beestjes.

Genieten van de oude beestjes. Ronald Brakke

De Oldtimerrit van dorpsvereniging Munnikenslag uit Rouveen staat vrijdag 1 juli weer op de planning. Twee jaar lang hield corona de oudjes aan de kant.
Lees meer over
De Staphorster

Vanaf 18:00 uur worden de klassieke motoren, bromfietsen en auto’s op en rond het Kerkplein tentoongesteld. Voor elke deelnemer is er een bakje koffie en het inmiddels bekende rallybord. Dit alles is mogelijk gemaakt door de sponsoring van plaatselijke bedrijven.

Om 19:00 vertrekken de klassiekers voor een rondrit door de omgeving van Rouveen. Onderweg is er nog een stop waar de deelnemers een glaasje fris word aangeboden. Tegen 20:30 uur worden de eerste oldtimers weer terug verwacht op het Kerkplein en kunnen ze nogmaals bekeken worden, ook is er gelegenheid voor zowel deelnemer als toeschouwer om tegen een kleine vergoeding nog wat te drinken.

Opgave niet nodig

Op de vorige editie kwamen 280 deelnemers af. Iedereen die in het bezit is van een klassieke motor, bromfiets of auto ouder dan 25 jaar, is welkom om mee te doen. Opgave is niet nodig.