Elisa van Echte Bakker Bergerslag uit Staphorst is regio-kampioen

Kampioen Elisa aan het werk in de bakkerij. Foto aangeleverd

Echte Bakker Bergerslag uit Staphorst heeft met medewerker Elisa een kampioen in de bakkerij staan. Elisa deed onlangs mee aan een regiowedstrijd voor leerlingen die de bakkersopleiding in Noord Nederland volgen en ging naar huis met een eerste plaats.
Lees meer over
De Staphorster

Elise maakte voor deze wedstrijd aardbeien bavaroisgebakjes en Snicker-koeken. „Die zagen er niet alleen mooi uit, maar waren ook erg lekker, hiermee is zij regio-kampioen van het Noorden geworden”, vertelt Beertie Mulder van Echte Bakker Bergerslag. „Vooral de snicker-koeken zijn super”, vult Elisa aan. „Deze zijn gemaakt met onder andere chocolade, nootjes en caramel, net als de ingrediënten van de echte snicker-reep.” Elisa volgt naast haar werk in de bakkerij ook een opleiding op het Deltion College in Zwolle.

Trots

Bij Bakkerij Bergeslag zijn ze maar wat blij met Elisa. „Als echte bakkers-team zijn we natuurlijk super trots met dit resultaat. Daarom gaat Elisa komende week deze koeken nogmaals maken, zodat we weer een verrassend lekkere aanbieding voor u hebben. Vanaf woensdag liggen ze in de winkel en kunt u kennis maken met deze kampioens-producten, gemaakt door onze topper.”

Nieuws

menu