Engbert en Gerrigje Trompetter uit Rouveen zijn 55 jaar getrouwd

Engbert en Gerrigje Trompetter zijn 55 jaar getrouwd. Burgemeester van Staphorst Jan ten Kate feliciteerde het echtpaar. Foto: Frens Jansen

Engbert en Gerrigje Trompetter kregen vanochtend (vrijdag) bezoek van burgemeester van Staphorst Jan ten Kate. De burgervader kwam de felicitaties brengen vanwege het 55-jarig huwelijksjubileum van het echtpaar uit Rouveen.
Lees meer over
De Staphorster

Op donderdag 3 november vierde het gelukkig getrouwde stel hun bijzondere mijlpaal. Burgemeester Ten Kate kwam vanochtend een felicitatiebezoek brengen. Namens het gemeentebestuur overhandigede hij het jubilerende stel een plantenbak.

Engbert Trompetter (74 jaar) en Gerrigje Visscher (73 jaar) stapten op 3 november 1967 in het huwelijksbootje. Engbert en Gerrigje zijn beide geboren in Rouveen. De heer en mevrouw Trompetter hebben zes kinderen: drie dochters en drie zoons. Ook hebben ze achttien kleinkinderen en één achterkleinkind. Het echtpaar heeft jarenlang een agrarisch bedrijf gehad en ook nu houden ze nog altijd een aantal koeien.

Nieuws

menu