Foto van de Week | Anita Post-Harink: 'Deze dag liet zien waarom ik zoveel liefde voor de natuur heb'

Anita Post-Harink maakte deze week de mooiste. Foto: Anita Post-Harink

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Anita Post-Harink uit Staphorst.
Lees meer over
De Staphorster

Anita maakte de foto tijdens een wandeling op Valentijnsdag. „De foto is gemaakt op 14 februari, de dag van de liefde. De natuur liet deze dag zien waarom ik zoveel liefde voor de natuur heb. De zonnestralen schenen door de bomen. Het water van het Zwarte Veentje was zo glad als een spiegel. Mijn zoontje Allan en ik genoten volop van deze prachtige ochtend in het bos”, vertelt Anita over haar foto.”

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant.

Nieuws

menu