Foto van de Week | Dineke Lubbers-van den Berg uit IJhorst: 'Het was verbazingwekkend, zo mooi'

Een wonderlijk schouwspel van zon en mist.

Een wonderlijk schouwspel van zon en mist. Foto: Dineke Lubbers-van den Berg

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Dineke Lubbers-van den Berg uit IJhorst.
Lees meer over
De Staphorster

Dineke maakte haar foto terwijl ze op weg was naar haar werk. „De foto is om 6.30 uur in de ochtend, aan de Reggersweg in Staphorst. Ik was op weg naar mijn werk in het ziekenhuis. Het was verbazingwekkend, zo mooi”, vertelt Dineke over haar foto.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl.

Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant en op onze website!