Foto van de Week| Elien Verkleij (12): 'Gaaf om deze exotische vogels in een stuk land in Punthorst te zien lopen'

Vreemde vogels in het land. Foto: Elien Verkleij

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Elien Verkleij uit Punthorst.
Lees meer over
De Staphorster

De twaalfjarige Elien zag een aantal weken geleden vreemde vogels door het weiland lopen. „Ik zag deze grijze kroonkraanvogels in een stuk land lopen. Deze vogels komen hier eigenlijk niet voor in het wild, maar zijn waarschijnlijk ontsnapt. Ze zijn ook allebei geringd. Gaaf om deze exotische vogels in een stuk land in Punthorst te zien lopen!”, vertelt Elien over haar foto.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant!

Nieuws

menu