Foto van de Week | Emmy Croeze uit Staphorst: 'Alles is zo sprookjesachtig'

Het Staatsbos Staphorst in de ijzige kou. Emmy Croeze

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Emmy Croeze uit Staphorst.
Lees meer over
De Staphorster

Emmy maakte de foto afgelopen donderdag 15 december tijdens een wandeling in de vrieskou. „Ik heb de foto gemaakt in het Staatsbos Staphorst. Wat een prachtige koude winterse week hebben we gehad. Je blijft foto’s maken, alles is zo sprookjesachtig”, vertelt Emmy over haar foto.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl.

Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant!

Nieuws

menu