Foto van de Week | Geert Eleveld uit IJhorst: 'De eekhoorn komt ieder dag op hetzelfde tijdstip'

De eekhoorn bezoekt iedere dag op vaste tijd het netje pinda’s. Foto: Geert Eleveld

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Geert Eleveld uit IJhorst.
Lees meer over
De Staphorster

Geert maakte een foto van een eekhoorn door het keukenraam. „Bij deze een foto genomen vanuit de keuken. De eekhoorn bezoekt iedere dag op vaste tijd het netje pinda’s dat we voor hem hebben opgehangen. Hij neemt altijd dezelfde route weer terug over de windveren van het dak. In het weekend is het even een kwestie van wachten tussen 11.00 en 11.30 uur, fototoestel klaarleggen en knippen maar! De foto is genomen met 400MM telelens om de eekhoorn mooi dichtbij te trekken”, vertelt Geert over zijn foto.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl.

Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant.

Nieuws

menu