Foto van de Week| Geert Eleveld uit IJhorst: 'Symboliserend voor het geheel is dat ook het nest zelf een poot mist'

De foto van de week komt van Geert Eleveld. Geert maakt een foto van het ooievaarsnest en de Reest vanaf de Kerk in IJhorst. Foto: Geert Eleveld

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Geert Eleveld uit IJhorst.
Lees meer over
De Staphorster

Geert maakt een foto van het ooievaarsnest en de Reest vanaf de Kerk in IJhorst. „Hoewel het een kleurenfoto is lijkt hij zwartwit doordat er ‘s morgens tegen de zon in is gefotografeerd en er nog een ochtendnevel hing”, vertelt Geert over zijn foto. „Het ooievaars nest wordt nog maar bezet door één ooievaar, zoals bekend zijn er diverse ooievaars in de omgeving door de vogelgriep zijn geveld, zo ook twee dieren van het nest in IJhorst. Symboliserend voor het geheel is dat ook het nest zelf een poot mist.”

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant!

Nieuws

menu