Foto van de Week | Geert Kleis uit Punthorst: 'Van deze kleuren word je gewoon blij'

De foto van Geert is genomen nabij de Zwartewaterkloosterweg.

De foto van Geert is genomen nabij de Zwartewaterkloosterweg. Foto: Geert Kleis

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Geert Kleis uit Punthorst.
Lees meer over
De Staphorster

Afgelopen week was het heel mooi fotografie weer, vond Geert. „Ook wel te zien op deze foto. Altijd mooi als hobbyfotograaf om dan even op pad te gaan en dit soort foto’s te maken. De mooie Hollandse lucht komt hier goed naar voren. Van deze kleuren word je gewoon blij”, vertelt Geert over zijn foto. De foto (de conrad) is genomen nabij de Zwartewaterkloosterweg.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant.