Foto van de Week| Harmen van Oosten: 'Ik zag de zon langzaam dalen'

Mooie zonsondergang. Foto: Harmen van Oosten

Lees meer over
De Staphorster

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Harmen van Oosten uit Punthorst.

Hij nam eind juli een foto van wolken en een ondergaande zonen genoot er volop van. „Ik zag de zon langzaam dalen vanuit de tuin dus pakte ik mijn camera en schoot ik dit prachtige kiekje van de ondergaande zon. Ik vind deze foto zo mooi omdat de kleuren van de zon zo mooi zijn gevangen.”

Doe mee

De Staphorster zoekt altijd mooie kiekjes uit de omgeving en heeft er nu al aardig wat op de plank liggen. Maar net als een fotograaf zijn we altijd op zoek naar die ene foto die nog net wat mooier is. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant!

Nieuws

menu