Foto van de Week | Henk Locht

Het was alsof deze vlinder contact wilde maken met de maker van de foto. Foto: Henk Locht

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Henk Locht uit Rouveen.
Lees meer over
De Staphorster

Deze mooie Atalanta fladderde al een tijdje om Henk heen en landde plotseling op zijn hand. „Even leek het of we contact hadden, de vlinder me aankeek en zijn prachtige kleuren en ragfijne ogen en sprieten liet bewonderen. Teer en van een bijzondere schoonheid in een plotselinge ontmoeting. Het maakte de zomerse avond nog mooier”, laat Henk weten.

Doe mee

De Staphorster zoekt altijd mooie kiekjes uit de omgeving en heeft er nu al aardig wat op de plank liggen. Maar net als een fotograaf zijn we altijd op zoek naar die ene foto die nog net wat mooier is. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant!

Nieuws

menu