Foto van de Week | Hilligje Kooiker uit Staphorst: 'Even terug in de tijd'

De Buitenstouwe is weer een oud klinkerweggetje.

De Buitenstouwe is weer een oud klinkerweggetje. Foto: Hilligje Kooiker

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Hilligje Kooiker uit Staphorst.
Lees meer over
De Staphorster

Hilligje maakte een foto van de Buitenstouwe, waar door werkzaamheden een stukje geschiedenis is terug gekomen. „Even terug in de tijd. De Buitenstouwe is weer een oud klinkerweggetje, bij Staphorst oost. Tijdens de werkzaamheden worden alle oude onderlagen verwijderd en dat levert historische plaatje op. Alhoewel, rechts op de achtergrond staat in schril contrast één van de recent geplaatste windmolens aan de J.J. Gorterlaan”, vertelt Hilligje over haar foto.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant.