Foto van de Week | Janneke van den Brink uit Staphorst: 'Bewoners van de Berghorst keken hun ogen uit'

Collega's van bij de Berghorst in Staphorst trokken speciaal voor de bewoners allen een bruidsjurk aan.

Collega's van bij de Berghorst in Staphorst trokken speciaal voor de bewoners allen een bruidsjurk aan. Foto: Janneke van den Brink

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Janneke van den Brink, coördinator vrijwilligerswerk en dagbesteding bij de Berghorst in Staphorst.
Lees meer over
De Staphorster

Janneke stuurde een foto van haarzelf en haar collega’s in bruidsjurk. „Ik sta er zelf tussen, maar de foto is gemaakt met mijn mobiel”, vertelt Janneke. „Afgelopen week trokken collega’s hun bruidsjurk weer aan om te showen aan de bewoners van De Berghorst. Er waren hele nieuwe maar ook hele oude exemplaren bij. Er was zelfs een medewerkster die de jurk van haar oma aan mocht! Alles was in sfeer versierd en bewoners keken hun ogen uit.”

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant.