Foto van de Week | Jarno Harink uit Staphorst: 'De koeien renden een stukje met mij mee'

Een prachtig landelijk tafereeltje met de voor deze tijd van het jaar kenmerkende laagstaande zon.

Een prachtig landelijk tafereeltje met de voor deze tijd van het jaar kenmerkende laagstaande zon. Foto: Jarno Harink

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Jarno Harink uit Staphorst.
Lees meer over
De Staphorster

Jarno maakte een foto mooie foto bij een weiland in Staphorst. „Een prachtig landelijk tafereeltje met de voor deze tijd van het jaar kenmerkende laagstaande zon”, vertelt Jarno over zijn foto. „Deze nieuwsgierige dames kwamen mij even begroeten tijdens mijn wekelijkse rondje hardlopen. Toen ik na de foto verder ging hebben ze nog een stukje met mij mee gerend!”

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl.

Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant!