Foto van de Week | Johan van Arnhem: 'Zonverduistering vanaf de Koning Willem-Alexanderschool in Staphorst'

De maan nam een flinke hap uit de zon tijdens de gedeeltelijke verduistering. Foto: Johan van Arnhem

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Johan van Arnhem uit Staphorst.
Lees meer over
De Staphorster

Johan maakte en foto van een bijzonder natuurfenomeen. „De zonsverduistering vanuit Staphorst, vanaf de Koning Willem-Alexanderschool”, aldus Johan over zijn foto. De maan nam een flinke hap uit de zon tijdens de gedeeltelijke verduistering. Ook vanuit Staphorst was het goed te zien.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl.

Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant!

Nieuws

menu