Foto van de Week: Joke Qureshi ging vroeg haar bed uit

Sfeervolle foto van de week van de hand van Joke Qureshi. Foto: Joke Qureshi

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Joke Qureshi-Kuiper.
Lees meer over
De Staphorster

Joke werd onlangs om 6.20 uur wakker en moest naar het toilet. Toen zij echter een prachtige mist over de weilanden zag hangen, besloot ze de schoenen aan te trekken om hond Tony naar het kanaal te lopen. Ze stuurde een hele serie foto’s, maar kon zelf niet kiezen. Dat deed de redactie dus voor haar.

Doe mee

De Staphorster zoekt altijd mooie kiekjes uit de omgeving en heeft er nu al aardig wat op de plank liggen. Maar net als een fotograaf zijn we altijd op zoek naar die ene foto die nog net wat mooier is. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant!


Nieuws

menu