Foto van de Week | Leo Brinkhuis uit Staphorst: 'Op zoek naar kikkers met het voorjaar in hun bol'

Het zwarte vennetje.

Het zwarte vennetje. Foto Leo Brinkhuis

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Leo Brinkhuis uit Staphorst.
Lees meer over
De Staphorster

Leo maakte zijn foto op een zondagmorgen rond 09.30 uur tijdens een wandeling rond Het zwarte vennetje in het Staphorster bos. „Wij waren op zoek naar kikkers met het voorjaar in hun bol. Wij hebben deze helaas niet aangetroffen, wel dit mooie vergezicht”, aldus Leo over zijn foto.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant.