Foto van de Week | Lydia Coster uit Staphorst: 'Ooit bestaat dit alleen nog maar op foto's'

Twee Staphorster vrouwen in klederdracht rustend op een balk in het bos. Foto: Lydia Coster

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Lydia Coster uit Staphorst.
Lees meer over
De Staphorster

Lydia maakte een foto tijdens een wandeling. „Zaterdagmiddag 15.00 uur. Een fijne wandeling in het zonnetje rondom het zwarte veentje, onze favoriete plek. Een prachtige plek, en dat zo dichtbij huis. Tijdens de wandeling liepen we tegen dit mooie plaatje aan. Een ontroerend beeld. Twee Staphorster vrouwen in klederdracht rustend op een balk in het bos. Ze waren gezellig aan het kletsen. Een moment om te koesteren, ooit bestaat dit alleen nog maar op foto’s”, aldus Lydia over haar foto van de week.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl. Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant.

Nieuws

menu