Foto van de Week | Lydia Kuiper-Bisschop uit Staphorst: 'Met de laatste zonnestralen van de dag'

Een onheilspellende lucht.

Een onheilspellende lucht. Foto: Lydia Kuiper-Bisschop

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Lydia Kuiper-Bisschop uit Staphorst.
Lees meer over
De Staphorster

Lydia maakte haar foto in haar eigen achtertuin in Staphorst. „Rond deze tijd van het jaar maak ik graag veel foto’s van de mooie luchten achter ons huis. Hier een donkere bewolkte lucht, met de laatste zonnestralen van de dag”, aldus Lydia over haar foto.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl.

Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant en op onze website!