Foto van de Week | Margje Russcher uit Staphorst: 'De natuur komt echt weer tot leven'

Margje Russcher maakte een mooie foto tijdens een wandeling.

Margje Russcher maakte een mooie foto tijdens een wandeling. Foto: Margje Russcher

De redactie van De Staphorster heeft deze week weer veel mooie en bijzondere foto’s ontvangen uit de omgeving. De Staphorster foto van deze week komt van Margje Russcher uit Staphorst.
Lees meer over
De Staphorster

Margje maakte haar foto tijdens een heerlijke wandeling in de zon. „Vanmorgen tijdens mijn wandeling heb ik wat foto’s gemaakt langs de Dekkersweg in Staphorst. De natuur komt echt weer tot leven met de zon er heerlijk bij.” En daar heeft Margje helemaal gelijk in. Het lijkt wel alsof de natuur weer is ontploft door de zon afgelopen week.

Doe mee

De Staphorster zoekt mooie kiekjes uit de omgeving. Wil jij ook jouw speciale foto - gemaakt in de gemeente Staphorst - delen met de lezers van deze krant en daarmee een prominente plaats krijgen in de Staphorster? Stuur dan een actuele horizontale (liggende) foto van minimaal 1 MB (belangrijk!) en motivatie onder vermelding van ‘De Staphorster foto van de Week’- plus volledige naam en woonplaats - naar destaphorster@mediahuisnoord.nl.

Vermeld wat er te bewonderen is op de foto en waar deze is gemaakt en wie weet zie je de foto volgende week terug in de krant en op onze website!